Náš team stále pracuje převážně z domova. Pro komunikaci s námi proto prosím využívejte email: info@bonstella.cz

Babicovy dobroty

DVD 2 - Masový speciál
Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
44 Kč / ks
Kategorie: Filmy na DVD
Druh obalu: Plastová krabička
Žánr: TV seriál
EAN: 8590548960246
Hrají: Babica Jiří
Minutáž: 164 minut
Originální název: Babicovy dobroty
Režie: Fialová Zuzana
Studio: České & Slovenské
Typ produktu: DVD
V prodeji od: 22-02-2012
Zvuková výbava: Audio 2.0 CZ; Titulky pro neslyšící CZ
Doplňkový název: DVD 2 - Masový speciál
SKU: D006024
Položka byla vyprodána…

Výběr těch nejlepších pokrmů od legendárního českého kuchaře, Jiřího Babici.

 

Seznam epizod: 

1 - STEAK
Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu.
Steak 
Roastbeef na teplém špenátovém salátu 
Vepřová panenka prošpikovaná špekem 
Tajný recept: masová omeleta


2 - VEPŘO KNEDLO ZELO
Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku.
Moravské vrabce se zelím a knedlíkem 
Žebírka 
Tyrolská pánev 
Smažený bůček


3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéf-kuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala.
Kanec na šípkové omáčce 
Srnčí guláš 
Kančí medailónky 
Smažený lilek s aioli


4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK
Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího – uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu.
Španělský ptáček 
Roštěnka a la Stroganov 
Ostré Argentinské nudle 
Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou


5 – JEHNĚČÍ
Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu.
Jehněčí plátky na jablkách 
Zapečené jehněčí s lilkem 
Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami 
Opečený banán s medem


6 – VEPŘOVÉ HODY
Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou. 
Prejt a tlačenka 
Nadívaný bůček s bramborami a kapustou 
Pečené brambory plněné hráškem a rukolou

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: